Tejszínes laskagomba ragu

Hozzávalók:

  • 5 dkg vaj
  • 40 dkg laskagomba
  • 1 dl víz
  • teljes kiőrlésű liszt
  • tojás
  • só, bors, ízlés szerint
  • 1 ek. teljes kiőrlésű liszt
  • 2 dl tejszín

A vajon az apróra vágott laskagombát megpároljuk sóval, borssal
ízesítjük. Felöntjük vízzel és addig főzzük míg a gomba megpuhul.
Meghintjük a teljes kiőrlésű liszttel és a tejszínnel, majd sűrűsödésig
főzzük.

Tálalás: Barna v. fehér rizzsel, de önmagában is kiváló

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Legutolsó receptek

Legkedveltebb receptek

Egyéb kategória
dav

Svéd laskagombasaláta

Hozzávalók: 25 dkg laskagomba 2 ek. olaj 2 ek. paradicsompüré 1 fej vöröshagyma 1 babérlevél cukor citrom só kakukkfű A laskagombát gerezdekre vagy kockákra vágjuk,

Tovább
Egyéb kategória
dav

Laskagomba paprikás

Hozzávalók: 50 dkg laskagomba 2 ek. olaj vagy 3 dkg zsír 1 dl tejföl 1 fej vöröshagyma pirospaprika sóA hagymát apróra vágva a zsiradékban gyengén

Tovább
Egyéb kategória
dav

Laskagomba fasírt

Hozzávalók: olaj 60 dkg laskagomba 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek. mustár só, őrölt bors 1 púpos tk. pirospaprika 2 db egész tojás

Tovább
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue